Wandel je Wijs

wandel je wijs strandGehoorzaamheid in de praktijk
Juist na de basistraining is het belangrijk dat uw hond leert dat hij overal naar u moet luisteren als dat nodig is en niet alleen tijdens de training. dogNL gaat met een kleine groep naar het bos / park of strand. We oefenen o.a. netjes naast lopen, zit terwijl er iemand langsloopt, terugroepen tijdens spelen met andere honden. Tussendoor maken we veel plezier met apporteer- en zoekspelletjes, onder een bankje door, op een boomstam zitten en meer. Op die manier blijft uw hond bij u. Je weet maar nooit welk spel u voor hem bedenkt. Samen wandelen = plezier voor twee.

Wandel je Wijs bestaat uit 5 lessen van 1 ½ uur in bos/park/strand in Den Haag, Wassenaar, Leiden. Deze lessen worden gegeven in samenwerking met hondenschool Honderwijs, centrum voor hond en gezin.
* Om deel te nemen aan deze cursus moet uw hond minstens twaalf maanden oud zijn. Grotere rassen moeten uiteraard uitgegroeid zijn. Alleen honden die een (aantoonbare) basis-gehoorzaamheidscursus gedaan hebben, kunnen zich opgeven.