Wandel je Wijs

wandel je wijs | obedient dog walksGehoorzaamheid in de praktijk
Juist na de basistraining is het belangrijk dat uw hond leert dat hij overal naar u moet luisteren als dat nodig is en niet alleen tijdens de training. dogNL gaat met een kleine groep naar het bos / park of strand. We oefenen o.a. netjes naast lopen, zit terwijl er iemand langsloopt, terugroepen tijdens spelen met andere honden. Tussendoor maken we veel plezier met apporteer- en zoekspelletjes, onder een bankje door, op een boomstam zitten en meer. Op die manier blijft uw hond bij u. Je weet maar nooit welk spel u voor hem bedenkt. Wandel je Wijs is plezier voor twee.

Afspraak
Wandel je Wijs bestaat uit 5 lessen van 1 ½ uur in bos/park/strand in Den Haag, Wassenaar, Leiden. Deze lessen worden gegeven in samenwerking met hondenschool Honderwijs, centrum voor hond en gezin.
* Om deel te nemen aan deze cursus moet uw hond minstens twaalf maanden oud zijn. Grotere rassen moeten uiteraard uitgegroeid zijn. Alleen honden die een (aantoonbare) basis-gehoorzaamheidscursus gedaan hebben, kunnen zich opgeven.


Extra

Dogmassage

Met massage zet u het lichaam in beweging, verbetert u de bloedcirculatie en vermindert u pijnlijke spieren. Ook bij uw hond. De druk op huid, bindweefsel en spieren dragen bij aan een goede balans in het lichaam. Totale ontspanning geeft lichamelijke ondersteuning bij herstel na een training.  Lees meer ->

AFSPRAAK / APPOINTMENT