Sport&Spel

sportenspelSamen actief
Een parcours lopen, over een hoogtesprong, door een tunnel, over een wip, een bal naar links/rechts duwen, hondentrucjes …. De toestellen vergen de nodige inspanning en belasting. Dapperheid, evenwichtsgevoel en intelligentie worden op de proef gesteld, want de hond wordt zowel geestelijk als lichamelijk uitgedaagd. dogNL leert het u en uw hond allemaal stapsgewijs aan. Met behulp van duidelijke commando’s en duidelijke lichaamstaal moet de hond begrijpen wat u van hem verlangt. Zo krijgt u een nog betere band met uw hond. Plezier staat voorop. U hoeft dus geen topsporter te zijn om deel te kunnen nemen.

Sport&Spel bestaat uit 10 lessen van 1 uur, op een omheind trainingsveld in Wassenaar. De lessen worden gegeven in samenwerking met hondenschool Honderwijs, centrum voor hond en gezin.
* Beginners starten altijd in Sport&Spel Starter en vervolgen in Sport&Spel Gevorderd; de honden moeten minimaal 12 maanden oud zijn -leeftijdsgrens in relatie tot het ras- en een (aantoonbare) gehoorzaamheidstraining hebben gehad zodat ze de basiscommando’s kennen.