Training & Fun

  1. Training & FunPuppy Welkom | Een goede start met je puppy geeft een basis voor een gelukkig leven samen. Alle gedrag is goed, maar niet alle gedrag is gewenst. Opvoeding en training lopen door elkaar tijdens het opgroeien van uw pup. Informatie over puppygedrag helpt bij een goede begeleiding tijdens het opgroeien.
  2. Hondentraining | Elke hond verdient een fijne samenwerking met de mens die hem begeleidt. Een relatie van wederzijds respect en vertrouwen, met duidelijke grenzen zonder dwang. De basis legt u met een goede opvoeding en training. Zo voorkomt u probleemgedrag. Informatie over de hondentaal helpt om uw hond te begrijpen.
  3. Wandel je Wijs | Leer uw hond dat een wandeling buiten een uitje voor u allebei is. Zet de zintuigen van uw hond aan het werk met een zoekspel of het apporteren van een speeltje. Uw hond houdt u in de gaten en reageert direct als u hem roept. Je weet maar nooit welk spel u voor hem bedenkt.
  4. Sport&Spel | Samen plezier hebben versterkt de band die u heeft met uw hond. De training is geen wedstrijd maar heeft juist een focus op de samenwerking. Uw hond leert u te vertrouwen in het omgaan met de nieuwe toestellen, ook al hebben ze een gat of wiebelen ze wel eens. Samen werken is fun.
  5. Dogmassage | Ontspanning van het lijf geeft ontspanning in het hoofd. Bewust aanraken van uw hond geeft ook ontspanning bij u. Dit is wel heel letterlijk de relatie opbouwen of versterken met uw hond. Geniet samen van de energie die u aan elkaar geeft. Uw hond leert u te vertrouwen en voelt zich veilig als hij zich onder uw handen totaal ontspant.
  6. Hersenwerk voor Honden | Het werken met (zelfgemaakte) hondenpuzzels is werken met het hoofd. Een goede uitlaatklep voor energie. Uw hond leert zelfstandig hoe hij het snoepje of speeltje kan vinden. Alle zintuigen worden gebruikt. U zoekt naar nieuwe uitdagingen op het niveau van uw hond, zonder hem te helpen. Plezier voor twee.

Ik ben aangesloten bij de instructeursvereniging O&O en de internationale APDT