dogNL Online

dogNL heeft naast de fysieke cursussen bij u thuis of op het hondenveld ook een Online cursusprogramma opgezet voor u en uw hond. Zeker als u een volle agenda hebt of niet steeds naar het trainingsveld kunt komen, is een cursus die u zelf thuis kunt doen erg handig. U traint op een moment dat het u uitkomt. Vanaf aankoop ontvangt u elke week een trainingsopzet voor die week. Alle informatie en trainingsvideo’s van de cursus die u geboekt heeft, blijven beschikbaar na aankoop. Zo kunt u ook uw eigen trainingsschema bepalen of nog eens de tips en adviezen uit een Infobrief teruglezen.

Puppy Welkom Online

Infobrieven met praktische tips en advies om de komst van uw puppy goed voor te bereiden: wat je moet aanschaffen, hoe haal je je pup op, de eerste dag en de eerste oefening.

€ 20

Puppy Welkom Online

PW Opvoeding

Infobrieven met praktische tips en advies over typisch puppygedrag voor een goede opvoeding van je pup, zoals zindelijkheid, bijtgedrag, socialisatie en een handige oefening.

€ 75

Puppy Welkom Online

PW Training 5 weken

Leer je pup de basis-oefeningen stapsgewijs aan, zoals zit, af, blijf, kom hier, wandelen aan de lijn; alle oefeningen zijn ook te bekijken op video op het dogNL YouTube kanaal.

€ 195

dogNL Online

Vragen?

Maak een afspraak als u een specifieke vraag heeft over uw hond; videobellen via WhatsApp of Zoom.

€ 20

dogNL Hondentraining

1:1, losse les

Maak een afspraak voor prive training op het hondenveld als u 1:1 wilt trainen met de instructeur van dogNL.

€ 30

Info Hondengedrag Online

Hondentaal

Leer meer over de ‘taal’ die uw hond spreekt met deze eenvoudige gids over hondengedrag.

€ 10

AFSPRAAK / APPOINTMENT