HondenIntro

hondenintroKind & Hond, een leven lang plezier
U heeft net een hond / puppy in huis en wilt ook de kinderen de basisregels uitleggen voor een goede omgang met de hond. Wat moet je doen als je hond opspringt, hoe kan je veilig samen spelen, wanneer moet je de hond met rust laten. dogNL helpt uw kind(eren) om uw hond beter te begrijpen. Met een paar eenvoudige oefeningen en handige spel-tips heeft uw kind nog meer plezier met uw hond. In de Gezinslessen kunt u uw hond / puppy verder opvoeden en trainen in basis-gehoorzaamheid. Natuurlijk met alle gezinsleden, jong en oud.

HondenIntro bestaat uit 1 afspraak van 1 ½ uur, bij u thuis. Specifieke knelpunten kunt u van tevoren aangeven. De praktijk-/theorieles wordt afgestemd op de leeftijd van uw kind(eren). Na afloop van de les is er een (honden)pretpakket voor de kinderen, voor elke leeftijd iets bijzonders.

Gezinsles bestaat uit 4 afspraken van 1 uur, bij u thuis. Oefeningen zijn bijvoorbeeld wandelen zonder trekken, hierkomen bij loslopen, zit, af, spelen/los. Alle oefeningen zijn afgestemd op de leeftijd van uw kind(eren).U krijgt advies over hondengedrag waar nodig. Aanvulling: presentatie Informatie Puppy en/of Informatie Hondentaal (ca. 1 ½ uur). Lees meer op Gezinsles.