Baby op Komst

baby op komstAdviesgesprek “Baby op Komst”
Voor een hond kan een baby vreemd, verwarrend of bedreigend zijn, zeker als hij niet van puppy af aan gewend is aan het omgaan met jonge kinderen. Uw hond krijgt ineens een kind in huis. Kinderen gedragen zich anders dan volwassenen. Ze kirren, huilen, gillen, lachen en graaien met hun handjes naar alles wat voorbij komt, kruipen of lopen wiebelig rond. Uw hond zal moeten wennen, moet zich aanpassen. Niet alle honden vinden dat eenvoudig. Sommige zijn ook bang voor baby’s of peuters. Een goede voorbereiding is daarom erg belangrijk.

dogNL geeft u advies en tips in het Adviesgesprek “Baby op Komst” hoe u uw hond goed kunt voorbereiden op de komst van de baby, en hoe u beide kunt begeleiden in het eerste levensjaar.

Afspraak

Adviesgesprek “Baby op Komst”  bestaat uit 1 afspraak van 1 ½ uur, bij u thuis. Advies en tips aan de hand van een powerpoint presentatie. Uiteraard is het advies altijd maatwerk en dus passend bij uw situatie. Op verzoek stuur ik u het advies en de tips beknopt per e-mail toe na afloop van het gesprek; Adviesgesprek “Baby op Komst”, uitgebreid.


Aanvulling

Adviesgesprek “Veilig opgroeien”

Advies en tips hoe u kind én hond kunt begeleiden door de verschillende fases in het opgroeien. Van peuter tot puberteit, voor elke leeftijd heeft dogNL tips voor u. “Veilig opgroeien” is een vervolg op “Baby op Komst”.


TIP

  • Kindvriendelijk? Hoe kindvriendelijk is uw hond eigenlijk? Beantwoord de vragen op deze Vragenlijst  en bekijk of uw hond extra training of begeleiding nodig heeft.
  • Informatie over honden www.minderhondenbeten.nl om bijtincidenten te voorkomen
  • CD voor peuters / kleuters: De blauwe hond, veilig omgaan met je hond
AFSPRAAK / APPOINTMENT