Welkom thuis, lieve pup

GRATIS E-BOOK

 

10 Tips voor elke nieuwe eigenaar die zijn pup een goede start wil geven

Nog een paar weken en dan komt je pup. Ben je er klaar voor?
Je pup is nog erg klein als je hem straks ophaalt. Maar welke pup kies je eigenlijk uit en hoe neem je hem mee naar huis. Eenmaal thuis is de vraag waar hij de eerste nacht slaapt, hoe je hem zo snel mogelijk zindelijk kan maken, hoe je je hond goed kan socialiseren, of je een bench gaat gebruiken… Een goede voorbereiding is het halve werk.

dognl ebook welkom thuis lieve pup

In dit E-book vertel ik over:

* welke pup je kan kiezen

* wat je doet met een pup op weg naar zijn nieuwe thuis

* wat je moet doen met die scherpe puppytandjes

* waarom een bench handig kan zijn

* wat rust kan betekenen voor je pup

* hoe je een pup leert niet in huis te plassen

* wat je kan doen de eerste nacht

* of je nu al moet socialiseren met andere honden

* hoe je kind en hond tegelijkertijd kan begeleiden

* hoe je training en opvoeding kan combineren

Een inkijkje

klik HIER voor een indruk van het E-book.

dognl video van het gratis ebook welkom thuis lieve pup

Ik wil graag het E-book ontvangen

Vul je e-mailadres en voornaam in en je ontvangt automatisch het gratis E-book ‘Welkom thuis, lieve pup’ in je mailbox. Veel plezier alvast met je nieuwe pup.

 

Downloaden

 

Bij het inschrijven voor dit E-book meld je je automatisch aan voor mijn gratis nieuwsbrieven met waardevolle informatie voor elke pupeigenaar. Uiteraard kan je je op elk gewenst moment uitschrijven.

Trainer Janette Haring

Een leven zonder hond kan ik me niet meer voorstellen. Ik ben Janette Haring en heb met mijn jarenlange ervaring al heel veel eigenaren kunnen helpen bij het opvoeden en trainen van hun hond.

Het startte allemaal met Bijke, mijn Friese Stabij. Met haar heb ik de hondenwereld ontdekt; basistraining, puppy perikelen, de jachtsport, behendigheid, praktijkspeuren, breitensport, activiteiten organiseren voor de vereniging, lesgeven op de basisschool, en nog veel meer. Bijke was echt een verrijking in mijn leven.

Het leren over gedrag vind ik geweldig. Dan kan je pas écht van je hond genieten. Ruimte geven waar het kan, luisteren als het nodig is, maar vooral samen-werken. Daar geniet ik enorm van. Mijn doel is om jou ook te helpen waar dat nodig is, zodat ook jouw hond een fijn hondenleven heeft. Fysiek en mentaal in balans, en dan natuurlijk genieten van elkaar.

janette bijke caia