Heropvoeding

heropvoeding | re-upbringingAdvies gedrag en trainingsplan
De opvoeding van een jonge hond is niet altijd even gemakkelijk. Luistert uw hond meer als u roept, snuffelt uw hond alleen maar, of gaat hij zijn eigen gang als hij losloopt, vraag dan eerst advies over de juiste begeleiding voordat u hem gaat trainen. dogNL geeft u advies op maat in het Adviesgesprek Gedrag en stelt samen met u een trainingsplan op voor de heropvoeding van uw hond.

Afspraak
Adviesgesprek Gedrag bestaat uit 1 afspraak van 1 ½ uur, bij u thuis. U krijgt advies, tips en oefeningen voor uw hond. Op verzoek stuur ik u de tips en oefeningen beknopt per e-mail toe na afloop van het gesprek; Adviesgesprek Gedrag, uitgebreid.

Hondentraining bestaat uit 4 afspraken van 1 uur, bij u thuis. Oefeningen zijn bijvoorbeeld wandelen zonder trekken, hierkomen bij loslopen, zit, af, spelen/los. U krijgt advies over hondengedrag waar nodig. Lees meer op Hondentraining.

Aanvulling: presentatie Informatie Hondentaal (ca. 1 ½ uur), bij u thuis. Wat betekenen de signalen van uw hond. Met kennis van de hondentaal kunt u uw hond nog beter begeleiden. U leert zijn grenzen herkennen, u ziet wanneer hij duidelijke begeleiding nodig heeft of juist begrenst moet worden.

* Herplaatsers of asielhonden hebben eerst tijd nodig om te wennen in hun nieuwe thuis. dogNL geeft u advies hoe u de hond een goede start kunt geven. Bij ingewikkelde problemen is het traject Gedragstherapie dé manier om een compleet behandelplan op maat te maken voor uw hond.


Puber in Huis

De hormonenstroom door het lijf verandert het gedrag van uw hond. Het is nu tijd om de verschillende commando’s op te frissen voordat hij helemaal zijn eigen gang gaat en zijn gedrag ontspoort. Lees meer op Puber in Huis.

Herplaatser

De meeste asielhonden of adoptiehonden hebben veel meegemaakt. Hoe geef je je hond een goede start in zijn nieuwe huis. Heropvoeding is noodzakelijk. Lees meer op Herplaatser.

Vuurwerktraining

Vuurwerk of plotselinge harde knallen vinden heel veel honden eng. Waar komt dat geluid vandaan? Waar ben je veilig? Training of juist niet, lees meer op Vuurwerktraining.


Extra

Dogmassage

Hondenmassage is voor veel honden een goede manier om tot rust te komen. Een ontspannen lijf geeft een ontspannen hoofd, zeker voor honden die onze wereld moeilijk vinden. Bovendien is het een manier om letterlijk in contact te komen met je hond. Lees meer op Dogmassage.


Blog

Op mijn blog vindt u een aantal artikels, bijvoorbeeld wat u kunt doen bij ongewenst gedrag. Lees meer ->

Een hond adopteren

AFSPRAAK / APPOINTMENT