Gedrag & Welzijn

GEDRAG&WELZIJN biedt u een advies en tips als de opvoeding niet gaat zoals u wenst. Samen zoeken we de juiste aanpak als er ongewenst gedrag is ontstaan. Basistraining, management van de omgeving, een goede relatie tussen hond en mens, en de basisbehoeften van de hond op orde, zijn de uitgangspunten. Fysiek en mentaal in balans zijn, zorgt ervoor dat uw hond goed in zijn vel zit. Met een goede begeleiding biedt u hem een fijn hondenleven.

Onder Gedrag&Welzijn vindt u verschillende mogelijkheden om het gedrag van uw hond bij te sturen, van Gedragstherapie en Dogmassage tot Advies&Trainingsplan voor Puberhond of Herplaatser. Meer kennis over de hondentaal met Info Hondengedrag helpt 0m uw hond beter te begrijpen. Uw hond als beste kameraad of maatje bij uw activiteiten samen.

PROFESSIONEEL GEDRAGSTHERAPEUT  Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met honden. Als gediplomeerd Gedragstherapeut voor Honden ben ik geaccrediteerd door het kwaliteitskeurmerk Certipet en aangesloten bij branchevereniging NVGH (voorheen Alpha).

VERGOEDING GEDRAGSCONSULT door uw dierzorgverzekering is mogelijk.→ lees meer

Blog

Op mijn blog vindt u een aantal artikels over hondengedrag en een socialisatiekaart voor pups. → lees meer
Opspringen is belonend
Tips voor een herplaatser
Blaffen als de bel gaat
Inburgeringscursus voor honden
Bang voor vuurwerk