dogNL Online

Met de dogNL Online cursussen train je op een moment dat het jou uitkomt. Informatie, Advies, Instructie met duidelijke foto’s en video’s speciaal samengesteld voor jou en je hond. Na aankoop heb je 12 maanden toegang. Een combinatie met prive training op het hondenveld is ook mogelijk. 

Voor wie geschikt?

dogNL Online cursussen zijn geschikt voor iedereen. Het hele gezin kan meedoen. De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd, helder en duidelijk. Iedere oefening heeft een video met uitleg. Vaak doet een van de kinderen de oefening voor. Gewoon thuis. Bij cursussen met veel informatie kan je ook video’s bekijken om het nog eenvoudiger en leuker te maken. Voor de hele familie.

Hoe werkt het?

kies je cursus

training of informatie

Bij iedere cursus staat het volledige lespakket beschreven en mag je een proefles gratis volgen.

start direct

12 maanden toegang

Je krijgt na betaling meteen toegang tot de cursus. Je kan dus direct aan de slag.

video's

duidelijke uitleg

De lessen zijn opgebouwd uit teksten met uitleg. Adviezen en oefeningen ook te zien op video.

infobrieven

alles op een rijtje

De pdf Infobrieven geven per onderwerp een beknopt overzicht van de informatie of oefening.

Instructeur Janette Haring

Bij het aanleren van gedrag is goede communicatie tussen hond en mens het startpunt. De verschillende oefeningen aanleren gaat nóg veel beter als je je hond beter begrijpt. Beloning van gewenst gedrag is het uitgangspunt. Begrenzing waar nodig. Opleiding, ervaring en jaarlijkse bijscholing zijn de basis voor al mijn trainingen en advies over hondengedrag. Doe je mee?

Puppy Welkom Online

Je pup leert de hele dag. Een groot deel van het opvoeden van een pup bestaat niet uit trainen. Een pup moet leren de juiste keus te maken. Liever niet in je schoen maar in een speeltje bijten. Opvoeding en training lopen door elkaar heen. Gedrag bijsturen, begrenzen waar nodig en de oefeningen stapsgewijs aanleren. dogNL biedt daarom online cursussen met informatie, praktische tips, oefeningen en duidelijke video’s zodat ook jouw pup kan uitgroeien tot een fijne kameraad, die zich zo gedraagt zoals jij dat wilt. 

Uniek bij dogNL is de combinatie tussen Online training thuis en Prive training op het hondenveld. Geschikt voor elke eigenaar die met zijn hond wil trainen maar beperkt tijd heeft.

Thuis Online met het gezin. Prive op het hondenveld één op één met de trainer, per 30 minuten.

BOEK OOK: ÉÉN OP ÉÉN TRAINING

Prive training

Donderdag: 09.00 - 13.00u
Vrijdag: 09.00 - 13.00u

Locatie hondenveld

Raaphorstlaan 29c
2245 BJ  Wassenaar

Ga aan de slag met een van mijn online cursussen

Bekijk dan nu mijn cursusaanbod, maak een keus en start direct.