Hond & Kind

dogNL biedt u oefeningen en informatie voor het hele gezin. Samen een relatie opbouwen werkt zeer positief in het leven van een kind. Uw kind leert verantwoordelijkheid te dragen en ook vaardigheden als verzorging, empathie en communicatie. Voor Hond en Kind kan samen wonen en samen opgroeien even waardevol zijn.

Veilig opgroeien
Onder Hond&Kind vindt u de verschillende mogelijkheden om beide goed te kunnen begeleiden. Van een HondenIntro met praktische tips en oefeningen voor de kinderen tot advies en tips voor het Veilig Opgroeien van hond en kind, of een goede voorbereiding voor een Baby op Komst. Meer kennis over hondengedrag met de online gids De Hondentaal helpt u om uw hond nóg beter te begrijpen. Zo heeft iedereen plezier en houdt u het veilig, voor hond én kind.

Mijn diensten

PROFESSIONEEL INSTRUCTEUR  Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en ook gediplomeerd Gevorderd Instructeur Hersenwerk voor Honden. Ik ben aangesloten bij de instructeursverenigng O&O en de internationale APDT

Tip

Referenties

Edith en puppy Happy  

Mocht je een gezin hebben en een jonge hond? Dan raad ik je aan met Janette in zee te gaan! Ze is echt geweldig! Ze heeft heel goed inzicht in de omgang met gezin en hond, let ook goed op veiligheid, zoals het houden van de hond in de ‘gezinsroedel’. Ik heb zo veel van haar geleerd en het is ook zo makkelijk toe te passen. Bovendien luisteren de kinderen ook goed naar haar, ze straalt gezag uit en legt het op kindniveau goed uit. Dat ze aan huis komt, vind ik helemaal ideaal. Je kan het tijdstip met haar bepalen, je spreekt af of die keer de kinderen er nu juist wel of niet bij zijn om een volgende stap te maken met de hond, alles is op maat te krijgen en ze heeft ook veel oplossingen, is niet star maar creatief. Ook een opfris lesje als je hond later weer even in negatief gedrag vervalt doet wonderen! Hetgeen je leert van Janette werkt eigenlijk altijd. Fijn hoor, zo'n trainer die met je meedenkt.