Terugkomdag nestgenoten

Wat is het niet leuk om alle pups uit het nest weer eens te zien na een aantal maanden. Tijdens de Terugkomdag is er vaak eerst een korte wandeling met elkaar. Daarna komt iedereen bij elkaar voor een kopje koffie. Voor de nieuwbakken eigenaren is het vooral leuk om de vader van het nest ook eens te ontmoeten. Het is een mooi moment om weer eens bij te praten en de fokker kan zien wat er van de pups geworden is. De honden zijn vaak zo’n 8 maanden oud en zitten vlak voor de puberteit. De meeste eigenaren hebben wel vragen over het gedrag van hun hond. Het lijkt wel of hij ineens ‘bananen in zijn oren’ heeft en totaal niet meer luistert! dogNL heeft speciaal voor een Terugkomdag van nestgenoten een ‘praatje’ over de Puberteit.

Praatje over de puberteit
Tijdens de Terugkomdag nestgenoten ga ik mee op de wandeling. De eigenaren kunnen me onderweg vragen stellen over het gedrag van hun hond. Tijdens het kopje koffie aan het einde van de wandeling geef ik een ‘praatje’ over de puberteit met informatie, advies en tips over pubergedrag. Na afloop krijgen alle eigenaren een handout met informatie over pubergedrag en een paar leuke oefeningen.

Terugkomdag nestgenoten

praatje over puberteit en advies gedrag

  • 1 afspraak op locatie, ca 2 uur
  • praatje over puberteit en begeleiding hondengedrag
  • bespreken individuele vragen tijdens de wandeling, beknopt advies
  • handout met informatie en oefeningen voor de pupeigenaren, per e-mail
  • exclusief onkosten
  • locatie midden Nederland
  • kilometervergoeding 30ct/km vanaf Oegstgeest

ca 2 uur

€ 175

dognl_terugkomdag nestgenoten

Workshop 'Hersenwerk voor Honden'

Een leuk alternatief voor het ‘praatje’ is een kennismakingsworkshop Hersenwerk voor Honden. dogNL heeft een aantal hondenpuzzels om uit te proberen, circa 6 honden per sessie van 20 minuten. Leuk om te doen en een goede uitlaatklep voor energie, zeker voor jonge honden die nog in de groei zijn en niet voluit mogen sporten. Plezier voor allemaal. → lees meer